Paragon Labdanum 485ml
Kód: 99294Detailní popis produktu
AROMATICKÝ PROFIL
Extrémně komplexní a vyznačující se vzácnou kombinací teplých a výrazných tónů, jako jsou ambra, kafr, pryskyřice a kůže, ale i nasládlými tóny lékořice a kouře. Kombinace dvou extrakčních technologií (parní destilace a extrakce rozpouštědlem) je nezbytná pro zachycení celého profilu labdana.
MYSTICKÁ RADA, nová kapitola PARAGONU
Pro první řadu produktů založenou na pepřích jsme propátrali ty nejvzdálenější kouty Země, abychom objevili vzácné ingredience. Pro tuto novou kapitolu jsme cestovali zpět v čase, abychom vypátrali počátky moudrosti a spirituality našich civilizací. Tato výprava nás zavedla k vzácným vůním a hojivým rostlinám, které se používaly napříč historií ke spojení viditelného s neviditelným a propojily lidstvo s jeho vnitřním Já.
Kolekce produktů PARAGON vnikla z touhy spojit se znovu s dimenzí posvátna a rozvinout mixologii na novou úroveň. Abychom toho docílili, dali jsme si péči s očicháním, osaháním a ochutnáním, dokud jsme nevybrali tři uchvacuící poklady přírody. Díky tomu vám přinášíme zcela nový smyslový prožitek, který je jemný, ale téměř mystický.
EXTRAKČNÍ TECHNIKY
PARNÍ DESTILACE
Parní destilace je metoda, kterou využívali již naši předci. Opírá se o vlastnosti vody ve skupenství páry, aby se oddělily určité molekuly z esenciálních olejů
MOLEKULÁRNÍ DESTILACE
Molekulární destilace je frakční destilace ve vysokém vakuu. Jedná se o mimořádně účinnou fyzikální rafinační techniku pro separaci, čištění těžkých molekul, jako jsou esenciální oleje. Velmi krátká doba kontaktu molekul zabraňuje jejich degradaci teplem, čímž je zachována původní kvalita produktu.
EXTRAKCE ROZPOUŠTĚDLEM
Extrakce pomocí rozpouštědla je proces, který spočívá ve separaci složek směsi použitím rozpouštědla. Rozpouštědlo je vybráno podle jeho schopnosti selektivně rozpouštět cílové látky, přičemž ostatní složky zůstávají nedotčené. Jakmile jsou cílové látky rozpuštěné v rozpouštědle, mohou být poté shromážděny prostřednictvím vypařování nebo jiných metod separace
EXTRAKCE POMOCÍ SUPERKRITICKÉHO CO2
CO2 je přeměněno do superkritického stavu mezi plynem a kapalinou umístěním pod tlak, při teplotě nižší než 40 °C, a poté použito k extrakci nejjemnějších chutí suroviny, přesně ji reprodukující
Každá metoda extrahuje určitý profil chuti a přináší na stůl něco jiného – je to jejich kombinace, která dosahuje kompletního spektra chutí.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Alkohol |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnost: | 1.39 kg |
| EAN: | 3052911630569 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Francouzská značka Monin - Vášeň pro kvalitu už od roku 1912
Společnost Monin byla založena v roce 1912 a pokračuje v inovacích a přináší neuvěřitelné chutě do kuchyní, kaváren, restaurací a barů po celém světě.